امام جمعه مهستان:از غزه و لبنان تا آفریقا و آمریکای لاتین، مظلومان جهان در سایه سلطه‌گری غرب و نظام استکباری رنج می‌برند. در نگاه اسلامی، فرج و ظهور امام زمان (عج)، به معنای رهایی بشریت از بند ستم و برقراری عدالت جهانی است. انقلاب اسلامی نیز در مسیر مقابله با ظلم و حرکت به‌سوی حکومت عدل مهدوی گام برداشته و مبارزه با استکبار را وظیفه‌ای الهی می‌داند...

انقلاب اسلامی و انتظار فرج؛ مسیر مبارزه تا طلوع عدالت جهانی

حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری امام جمعه مهستان:

مظلومیت ملت‌های ستمدیده در برابر سکوت غرب
امروزه فریاد عدالت‌خواهی ملت‌های انقلابی در میان هیاهوی قدرت‌های استکباری غرب شنیده نمی‌شود. کشته شدن و آواره گشتن ملت‌های مظلوم در غزه، لبنان و سوریه هیچ تأثیری بر وجدان‌های مرده سردمداران غربی ندارد. همان‌گونه که سایر مستضعفان، رنگین‌پوستان و محرومان جهان، قربانی ظلم و تبعیض نژادی هستند، اما فریادرسی برای آنان وجود ندارد. این بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها گره‌هایی بزرگ در زندگی بشریت هستند که حل آن‌ها تنها با برپایی حکومتی الهی ممکن خواهد بود.

فرج، گشایشی برای تمام بشریت
انتظار فرج، مفهومی عمیق در مکتب اسلام است که فراتر از یک امید شخصی، به معنای آزادی تمام بشریت از چنگال ظلم و استکبار است. امام زمان (عج) برای ایجاد گشایش و رفع این ظلم‌ها ظهور می‌کند و همه انسان‌ها، از هر نژاد و ملتی، به این ظهور نیازمندند. انتظار اسلامی، یعنی امید به جهانی پر از عدالت، صداقت، معنویت، فضیلت و اخلاق انسانی، جهانی که در آن سلطه زر و زور و تبلیغات فریبکارانه رسانه‌های مادی‌گرای شرق و غرب به پایان می‌رسد.

مسیر انقلاب اسلامی، نبرد با استکبار تا حاکمیت نور
امام صادق (ع) می‌فرماید: *«إِذَا قَامَ قَائِمُنَا أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا»* (ارشاد، ج۲، ص۳۸۱)؛ یعنی هنگامی که قائم ما قیام کند، زمین به نور پروردگارش روشن خواهد شد و تاریکی از بین خواهد رفت. مسیر انقلاب اسلامی، مسیر تقابل با استکبار و حرکت به سوی نور حکومت مهدوی است. این مسیر، مسیری است که در آن مبارزه با تاریکی هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود، چراکه ایمان به آینده‌ای روشن، نیروی محرک مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم است.

منتظر واقعی، مجاهدی در مسیر عدالت
امام صادق (ع) در حدیثی دیگر می‌فرماید: *«مَنْ مَاتَ مِنْکُمْ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ لِهَذَا الْأَمْرِ کَانَ کَمَنْ کَانَ مَعَ الْقَائِمِ»* (المحاسن، ج۱، ص۱۷۴)؛ یعنی هر کس در حالی که منتظر ظهور باشد از دنیا برود، مانند کسی است که در کنار امام زمان (عج) زندگی کرده است. این انتظار، یک حالت منفعلانه و صرفاً آرزومندانه نیست، بلکه یک نگرش انقلابی است که انسان را به ایستادگی در برابر ظلم و تلاش برای اجرای احکام اسلام سوق می‌دهد. منتظر واقعی، کسی است که در هر زمان در برابر ظلم ایستادگی کرده و برای تحقق عدالت الهی مجاهدت می‌کند.